Vi åpner Gårdsbutikken for kasse salg etter avtale. Ringi 67 54 80 50

Nettbutikk

Ringi Gård

Ringi Eplemost

Kontakt oss

Fra gutta.no:

Om Gutta

Vi liker å skille oss ut og med det mener vi at du hos oss vil finne råvarer og mat som er unike. Her på Gutta.no kan du se og lese om våre siste nyheter, oppdatere deg på ukens ost og drømme deg bort i alt vi har i våre butikker akkurat nå. Har du spørsmål? Ta kontakt da vel, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan! 

Gutta på Haugen

Gutta på Haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser. Butikken ble åpnet i 1994 og er i dag en av landets mest kjente delikatesseforretninger. Vil du bort fra Oslo sentrums tjas og mas, stikk innom Gutta på Haugen, og vips får du følelsen av å leve for hundre år siden, med kjøpmannsdisk, kvalitetsvarer, spennende oster, spekemat, frukt og grønnsaker og mye annet digg. Vi har det meste av de ulike sesongers og årstiders beste råvarer! 

Åpningstider: 8-19 mandag til søndag

Adresse: Ullevålsveien 45, 0171 Oslo

Kontaktinfo: Post@gutta.no og telefon 22 60 85 12

Gutta Mathallen

Gutta Mathallen har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat og andre delikatesseprodukter. I mathallen ved Vulkan har vi to avdelinger, en for ost og en for spekemat og annet snadder. Produktene kommer fortrinnsvis fra Norge og andre land i Europa med vekt på Frankrike og Italia.

Etter 20 års erfaring har vi bred kompetanse innen faget og et uvurderlig nettverk av produsenter/leverandører. Produsentene og alle produkter er svært nøye utvalgt og står inne for den helt unike matopplevelsen.

Brød fra Åpent bakeri, gårdspresset eple fra Ringi, sjokolade fra Summerbird og førsteklasses charkuterier er bare noen av de herligheter du finner hos oss. 

Åpningstider: Tirsdag-lørdag 10-20 og søndag 11-18

Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo

Kontaktinfo: Post@guttamathallen.no og telefon 464 33 309

Gutta fra Havet

Velkommen innom butikken vår i Sandvika! Vi har fylt den til randen med nydelig fersk fisk, skalldyr og andre gode varer. Vi lager massevis av varer fra vårt eget kjøkken og tilbyr også catering! 

Åpningstider: Mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-16

Adresse: Willy Greiners vei 22, 1337 Sandvika

Kontaktinfo: Post@guttafrahavet.no og telefon 67 54 84 70