Velkommen til Påskeutsalg i Gårdsbutikken Lørdag 25 mars kl 10-15! Ekstra gode tilbud. Vi åpner ellers for kasse-salg etter avtale. Ring: 67 54 80 50.

Nettbutikk

Ringi Gård

Ringi Eplemost

Kontakt oss

KokelikoEventyret startet på Vøyenenga i 2013. Etter noen år med systue og klesbutikk måtte min beste kompanjong&venninne finne seg en ordentlig jobb, altså – Hun måtte ha en inntekt. Undertegnede solgte malerier og andre ting i tillegg til plaggene vi skapte, så jeg hadde på en måte to bedrifter som gjorde inntektsgrunnlaget mitt mer stabilt. Jeg ble tvunget til å tenke nytt da Hilde sluttet, og det var da en venninne kommenterte: “Men, har ikke du hatt lyst å starte kafe da Elin?” at tankene slo seg vilt rundt i topplokket! Jeg ringte til Foodtech, som er leverandør av storkjøkkenutstyr og hadde kjempeflaks – For det var Christian som tok telefonen, og han hjalp meg i gang! Han roet meg og mine ville tanker ned, og var tydelig på: “Begynn med å lage GOD kaffe du Elin, ta det derfra – Så utvikler du konseptet etterhvert. Bare la kundene bli vant til den knallgode kaffen, så skal du se dette blir bra!”

i 5 år holdt vi koken med boller, kaffe, latter og fjas på Vøyenenga før senterlederen på Bærums Verk tok kontakt og vi tok steget videre til “Lykkeverket” i 2019. Igjen ringte jeg Christian, som hadde sluttet i sin gamle jobb og gått over til Solberg&Hansen, som er vår kaffeleverandør. Christian hev seg rundt, kontaktet kollegaer i Foodtech og igjen fikk jeg verdens beste hjelp. På 14 dager var det meste flyttet og på plass, og vi snur oss stadig rundt og finner nye løsninger på både det ene og det andre. Det første året hadde en greit bratt læringskurve, det er ganske stor forskjell å drive en bittebitteliten kaffebar på 50kvm kontra en litt større på 150kvm. Jeg er ikke utdannet i noe av det jeg gjør, men har lært masse underveis – Og fortsetter livets skole daglig!

Her vil vil bygge og her vil vi bo. Sammen med verdens beste naboer og DERE Verdens fineste kunder.

Takk for ditt smil <3

Hentet fra: kokeliko.no