Julebutikken er åpen! Se våre åpningstider.

Nettbutikk

Ringi Gård

Ringi Eplemost

Kontakt oss

125 års erfaring med
kvalitetskaffe i Stor-Oslo

Stockfleths er en kjede av kaffebarer som har røtter helt tilbake til 1895 og som har vært med på å prege den nye norske kaffekulturen slik vi kjenner den i dag. Vårt mål er å være verdens beste kaffebryggende kjede. Det er her vår kjernekompetanse ligger, i det å brygge de beste brygg, og det har vi som mål å være best på.

Vi er opptatt av høy kvalitet og er gjennomsiktige som organisasjon

Vi vet hvor våre produkter kommer fra, er opptatt av at de er produsert bærekraftig, har personlige relasjoner til produsenter og leverandører, og vi handler våre varer basert på smak og kvalitet.

I Stockfleths er vi lidenskapelig opptatt
av å dele gode smaker

Vi elsker arbeidet som ligger bak det å gi deg en god smaksopplevelse, gjennom kaffe, te, noe søtt eller en sandwich, fra innkjøp til barista til hjemme hos deg selv.

Å gå på kaffebar skal være en opplevelse, å gå på Stockfleths skal være noe spesielt. Her er kaffe det sentrale, for det er her vårt håndverk ligger. Samtidig skal alt annet vi tilbyr være av høyeste kvalitet. Vårt fokus er på stadig å forbedre og utvikle oss og vårt mål er at enda flere skal bli kjent med Stockfleths.

Hentet fra: stockfleths.as